Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Cisco BH

Prilikom organizacije dvodnevne konferencije Cisco Expo, za organizatora iste smo izabrali agenciju Newevent d.o.o. Sarajevo. U toku opsežnih priprema koje su trajale tri mjeseca, a podrazumijevaju planiranje budžeta, odabir dvorane, pregovaranje s dobavljačima, DTP pripremu i štampu svih vizuala, kontakt i koordiniranje aktivnosti sa sponzorima konferencije, posredovanje prilikom uvoza poklona za učesnike konferencije, angažovanje izvođača za nastup na Cisco zabavi, kao i moderatora, prevodioca, hostesa, tehničkog osoblja i zaštitarske agencije, uposlenici agencije Newevent na čelu sa gospodinom Nedžadom Tucakovićem iskazali su zavidan nivo profesionalnosti i poznavanja posla za koji su angažirani. Posebno cijenimo što su nam u svakom momentu bili dostupni, susretljivi i učinkoviti u rješavanju datog zadatka.

Cisco Expo podrazumijeva plenarnu sjednicu u ovkiru koje se prikazuje tehnički izuzetno zahtjevan demo i tri slota tehničkih prezentacija što znači da smo u 48 sati predstavili ukupno 31 prezentaciju sa različitom demo opremom. Svih 48 sati Newevent je pružao konstantnu i izuzetno kvalitetnu organizacionu i tehničku (audio, video i light) podršku.

Srdačno preporučujemo agenciju Newevent obzirom da se radi o ljubaznim, stručnim, dobro organiziranim profesionalcima s kojima je zadovoljstvo surađivati !

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju.

Haris Pinjo, direktor | CISCO Systems Internetworking d.o.o.